Älvsjö - Herrängen, Älvsjö

Murgrönsvägen 25

Såld
  • 5 rum
  • 81 kvm
  • Villa

Bra läge på återvändsgata med dubbelgarage

Välkommen på visning på detta hus om ca 160 kvm med fristående dubbelgarage med mycket bra läge uppe på återvändsgata. Huset har stor potential där de finns möjlighet att få de precis som man vill ha de. Huset erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till trädgården. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp, tv-möbel samt större middagsbord med plats för större sällskap. Möjlighet till tre sovrum på entréplanet. Badrum med plats för badkar, kök med bar arbetsyta och förvaring med matplats invid fönster för familjen.
På källarplan finns riktigt bra möjlighet att få till både allrum, två sovrum , badrum, tvättstuga. Separat entré finns.

Området och läget är riktigt bra, tomten har uppväxt trädgård med buskar runt om.

Från huset kan ni promenera till Långsjön med badplats och promenadstråk. Vid sjön ligger också Herrängens gård med bl.a. café och badbrygga. I närheten ligger Långbro Park med den välkända restaurangen Långbro värdshus. Motionsslingor finns i den närbelägna Älvsjöskogen. Det är gångavstånd till flera förskolor och Herrängens skola. I närheten går bussar till Fruängens centrum och Älvsjö station, som har fullt serviceutbud.

Anmälan krävs för visning. Anmäl er under boka visning. Kom gärna så få som möjligt i respektive sällskap.

Mer om mäklarna