Hedvigslund, Älta

Buxbomsvägen 46

REDO™
 • 5 rum
 • 131 kvm
 • Friliggande villa

Gavelhus i två plan med suverän tomt

Gavelkedjehus i två plan i barnvänliga Hedvigslund. 3-4 sovrum, 2 badrum, carport samt exklusiva materialval rakt igenom. Nära skolor och buss.

Denna villa är i en förberedande fas som REDO. Anmäl ditt intresse via formuläret för att informeras om när framtida försäljningsprocess inleds.

Välkommen till Buxbomsvägen 46 - Ett representativt kedjehus i gavelläge byggt 2012 om två plan med omgärdande tomt i populära och barnvänliga Hedvigslund.
Med vacker och lättskött trädgård i insynsskyddat västläge emot skogen, 3 sovrum med möjlighet till 4, två badrum, två allrum, carport med förråd intill huset och med högkvalitativa materialval rakt igenom går inget annat i tanken än att trivas från första stund.

- Två plan med exceptionell förvaring såväl inne som ute
- Vacker och lättskött trädgårdstomt mot skogen i bästa solläge
- Uteplats på baksidan delvis under tak och med en markis samt spabad
- 3 sovrum med möjlighet till 4 samt 2 allrum
- Carport med förråd intill huset
- I populära och barnvänliga Hedvigslund, nära bussar, skolor och matbutiker.

I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund i Älta beläget endast 15 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen. Här finns närhet till flertalet skolor/förskolor, härlig natur och badsjöar, kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan samt till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta & Tyresö centrum ligger endast en kort bit bort. I direkt närhet finns vacker parkliknande miljö med tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats.

Fastigheten innehar en stor hörntomt i insynsskyddat västläge mot skogen med sol från lunch till sena kvällen. Tomten är plan och lättskött med mindre planteringar både på framsidan och baksidan.
Baksidan bjuder på en stor gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen samt en väl tilltagen uteplats med spabad. Altan är delvis belägen under tak och har en markis, här finns plats för både en matgrupp och en loungegrupp.

Huset har en genomgående mycket smakfull interiör där funktion möter stilren minimalism. Materialvalen är högklassiga rakt igenom med nyanser och färgval i sobra skalor, därtill välplanerade umgängesytor som tillsammans skapar ett drömhus för den sociala familjen med höga krav på sitt boende.

Entréplan innehar ett magnifikt kök där varje detalj är noga slipad med bra arbetsytor. Mängder av förvaring samt full utrustning ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. Intill köket finns även plats för stor matgrupp vid fönster och utgång till framsidan.

Vardagsrummet beläget med utgång till baksidan av huset innehar stora fönsterpartier som skänker planet ett massivt ljusinsläpp såväl som en sällsynt karaktär för området med sitt läckra skogsläge.
Här finns det generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel eller en myshörna framför braskaminen som skänker värme och höjer mysfaktorn.
Öppna upp dörren till baksidan så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna.
Här kan ni njuta av ett dopp i det härliga spabadet, eller varför inte ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj medan barnen springer och leker på gräsmattan?

På entréplan finns även en tvättstuga samt ett rymligt badrum.

Övre planet erbjuder tre befintliga sovrum i separata delar, med möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Alla tre sovrummen har platsbygg garderob och det största sovrummet har även utgång till balkongen. Allrummet med plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang kan även göras om till ett fjärde sovrum. Övre plan erbjuder även ett rymligt badrum i stilren utformning och en klädkammare.

På det stora hela ett fantastiskt kedjehus i ett tryggt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.
Anmäl ert intresse för att informeras löpande och missa inte visningarna,

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

 • Planritning entréplan
  Planritning entréplan
 • Planritning övre plan
  Planritning övre plan

Hedvigslund, Älta

Buxbomsvägen 46

 • Kontakta mig för att få mer information.
  Kontakta mig för att få mer information.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.