Älta, Älta

Evalundsvägen 132

Såld
  • 7 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Friköpt radhus med bra gavelläge

Välkommen till detta välskötta, friköpta radhus om totalt 187 kvm!
Med ett slående gavelläge, med närhet till allt barnfamiljen önskar finner ni detta rymliga radhus i tre plan på eftertraktade Evalundsvägen 132. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata i hjärtat av pittoreska Älta beläget endast 20 min från Stockholm City.
Det oerhört natursköna området med direkt närhet till badsjö samt härliga friluftsområden, försummar inte de viktiga aspekterna för vardagspusslet som korta avstånd till flertalet populära skolor, utmärkta kommunikationer samt dagligvaruhandel.

- Friköpt gavelradhus
- Generöst om totalt 187 kvm i tre plan
- Genomgående gott skick
- Extra stor utbyggd hall
- Uteplats och balkong i bästa solläge
- Renoverade och helkaklade badrum/duschrum
- Garage i länga
- Nära förskola, skola och bussförbindelser

På entréplan finns extra rymlig entréhall med gott om dold förvaring i garderob bakom skjutdörrar, ett stort kök med köksö och med tillhörande matplats intill fönstren, ett sovrum samt helkaklat badrum. Stora fönsterpartier skänker hela planet ett massivt ljusinsläpp. Planet går enkelt att förändra i sin lösning om man önskar erhålla ytterligare ett sovrum.

Från köket finns en utgång till baksidan som är belägen i soligt sydvästläge. Här erhåller ni en riktig drömplats med trädäckad altan, delvis under tak samt en plan och lättskött gräsmatta som erbjuder ett underbart solläge under hela dagen till sen kväll under sommarmånaderna.

Ovanvåningen består av ett rymligt vardagsrum från vilken man når en balkong i sydväst samt två rejäla sovrum. Även ett helkaklat badrum finns på detta plan och ligger avskilt i anslutning till det större sovrummet med utsikt mot framsidan.

Nedre plan har ett väl tilltaget allrum/hobbyrum. I anslutning till detta finns även ett sovrum med som idag nyttjas som kontor.
Ett generöst och praktiskt rum finns att tillgå i den andra delen där man även finner tvättstuga och badrum.

Garage i länga tillhör fastigheten och fri parkering för ytterligare fordon finns att tillgå i området

OMRÅDET
Radhuset ligger i ett lugnt och tryggt område i Älta. Ett stenkast ifrån radhuset ligger nyrenoverade F-6 skolan Sigfridsborgsskolan samt populära Ältadalens förskola.
Även nära goda busskommunikationer med avgångar till bl a Gullmarsplan, Slussen, Nacka och Tyresö. Mataffär, grill, thairestaurang och lokal pizzeria ligger en kortare promenad bort. Här har du naturen runt hörnet med fina promenad- och cykelvägar samt gångavstånd till populära solrosparken på baksidan och Ältadalens nya parken åt andra hållet.
Även badsjöar som Ältasjön och Strålsjön ligger en cykeltur bort och likaså Nackareservatet med strövområden och motionsspår.
Nära busshållplats mot Gullmarsplan, garage med eluttag samt extra uteparkeringsplats.

Mer om mäklarna