Almunge, Almunge

Morängen 40

Såld
  • 7 rum
  • 191 kvm
  • Villa

Enplans parhus om 191 kvm, 7 Rok varav 3-5 sovrum i idylliska Morängen Almunge

Enplans Parhus om 7 Rok , varav 3-5 sovrum, 191 kvm i Almunge. Billigt boende med bra kommunikationer till Uppsala och Arlanda ( 25 min ) och Stockholm ( ca en tim ).
Förutom 5 sovrum finns stort vardagsrum, kök med matrum och två separata wc, varav en med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns två stora förrådsrum.
Huset har nya 3-glas isolerfönster om hela fastigheten och ny FTX-ventilation för god komfort och hälsosam luftomsättning.
Låga uppvärmningskostnader med luftvatten värmepump och solpaneler gemensamt med 3 andra fastigheter. Utvändigt är huset i bra skick med nytt tak och 40 cm bjälklags isolering.
Invändigt finns det ett visst behov av renovering av ytskikten vilket ger möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden.

Det finns två uteplatser, varav en med tak samt egen tomt om 1264 kvm med stora gräsytor för lek och spel.

I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ?Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan med idrottshall, vårdcentral och Ica-affär promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Läget medför bra pendlaravstånd: 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm. Från Almunge till Uppsala ( 25 km ) med buss 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik och Arlanda (35 km ) med buss 806 och för dig som är bilburen så tar det till Stockholm (75 km) på ca 50 min, Arlanda ( 35 km ) 25 min och Uppsala ( 25 km ) 25 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall.
På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.
Fiber håller på att installeras. Ingår i priset. Radonmätning godkänd. Energiklass C.

Driftskostnader ca 3.600 kr / månad. Tillkommer fastighetsskatt 9287 kr / år och hushållsel.
Överlåtelse besiktning utförd, se bifogade dokument.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna