Hjälmshult, Allerum

Jonstorpsvägen 343

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Villa

Skapa ditt drömhus ute i Hjälmshult

Nu har du möjligheten att skapa ditt drömboende på Jonstorpsvägen 343! Fastigheten har haft en enda ägare som byggde huset en gång i tiden. Huset har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes.
Huset består av 119 kvm fördelar sig på en och enhalvplan. Källare finns (info som storlek saknas). På tomten finner vi sidobyggnad där man har drivit verksamhet en gång i tiden.
Fastigheten är i behov av en totalrenovering. Bilder invändigt skickas via mail till spekulanter! Huset kommer genomgå både tömning samt rensning.

För familjer är Hjälmshult särskilt attraktivt på grund av sin barnvänliga atmosfär. Med närheten till grundskolan blir vardagen enklare och mer bekväm för föräldrar och barn. Dessutom erbjuder den stora tomten på 1167 kvadratmeter en fantastisk plats för barnen att leka och utforska naturen på. Det är en trygg och lugn miljö där barnen kan växa upp och skapa minnen som varar livet ut.

Hjälmshult är inte bara en attraktiv plats att bo på grund av sin närhet till skolan och Centrala Helsingborg, det är också en plats med en rik historia och en charm som få områden kan matcha. Det är känt för sin pittoreska omgivning och dess många hästgårdar, som ger området en unik lantlig atmosfär mitt i det moderna samhället. Området har ett rikt kulturarv med historiska platser (Allerums kyrka) och byggnader som vittnar om områdets långa och spännande historia. Det är en plats där du kan känna historiens vingslag när du utforskar dess gator och omgivningar. Sammanfattningsvis är Hjälmshult en plats där historia, natur och modern bekvämlighet smälter samman. Det är en plats där du kan bygga ditt drömhem och samtidigt njuta av en gemenskap som värdesätter familjer och barn. Med hästgårdar som en del av områdets karaktär och en rik historia som ger det en unik charm är Hjälmshult en plats där du kan hitta ditt eget lilla paradis.

Mer om mäklarna