Västra Åkerby, Åkers styckebruk

Byalagsvägen 5

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Påkostad 1,5 plans villa på hörntomt i sydväst med tillhörande garage.

Påkostad 1,5 plans villa på hörntomt i sydväst med tillhörande garage.
Med ett attraktivt tomtläge i hjärtat av Västra Åkerby hittar vi Byalagsvägen 5 och ett välplanerat hus med ett lugnt och familjevänligt läge. Kruus Byggnads har låtit uppföra villan.

Här radar kvalitéerna upp sig för dig som letar efter ett lättskött & bekymmersfritt boende.
Invändigt finns idag ett stort sovrum med möjlighet till totalt 3 sovrum, delvis kaklat badrum, fullutrustat kök och ett socialt utformat vardagsrum med utgång till altandäck via flertalet pardörrar i strålande söderläge. I anslutning till köket finns även en praktisk tvättstuga med fönster och klinkergolv. Villan har genomgående parkettgolv och påkostade listverk. Spröjs runt både fönster och altandörrar av ek. Stort altandäck med plats för både vänner och familj.

Flexibel planlösning på övre plan där det är enkelt att avdela en del av rummet till två ytterligare sovrum om så önskas.
Utvändigt finner vi bland annat stor uteplats med en privat, avskärmad känsla och en lättskött trädgård med plana gräsytor och fin växtlighet. Ett härligt altandäck på husets baksida med sol från morgon till kväll. Hörntomten inramas delvis av staket och mur. Rymligt garage med gjuten platta och parkeringsuppfart i anslutning till huset.

Västra Åkerby är ett lugnt familjevänligt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man njuta av närheten till naturen med vackra promenadstråk. Sjön Visnaren med badplats nås på behändigt cykelavstånd. I närheten hittar du både matbutik och förskola. Vackra Marvikarna och Skottvångs Gruva ligger inom cykelavstånd. Åkers Styckebruk har en trevlig idrottsanläggning med ishall, badhus och fotbollsplaner.Kort cykel eller biltur till Läggesta station med tåg till Stockholm på 38 min.
Sammantaget ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

Mer om mäklarna