Åkers Styckebruk, Åkers styckebruk

Lundbyvägen 18

  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 995 000 kr

Enplansvilla med lättskött trädgård och söderläge

Välplanerad enplansvilla med ljus och luftig atmosfär. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum och separat matplats. Garage, dubbla förråd och vattenburen värme via fjärrvärme.

Välkommen till denna charmiga enplansvilla, perfekt belägen i den idylliska orten Åkers Styckebruk. Med sin plana och lättskötta trädgård som vetter mot allmänningen i söder, erbjuder denna bostad en oas av lugn och avkoppling.

Steg in genom entrén och bli förtrollad av den ljusa och luftiga atmosfären som genomsyrar hela huset. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en modern och inbjudande känsla. Här finns även en separat matplats intill köket, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner.

Med tre rymliga sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det helkaklade badrummet ger en extra touch av lyx och komfort.

Utgången till den takade altanen i söderläge bjuder in till härliga sommarkvällar och soliga frukostar utomhus. Trädgården angränsar delvis till allmänningen vilket gör att du kan njuta av mysiga promenadstråk och närhet till naturen.

Praktiska fördelar inkluderar vattenburen värme via fjärrvärme, ett garage för att skydda din bil och dubbla förråd i trädgården för extra förvaringsutrymme. Dessutom finns det både skola och förskola i närheten, vilket underlättar vardagen för barnfamiljen.

Med en kort promenad når du den härliga badstranden och ICA-butiken i kvarteret gör det enkelt att handla det du behöver.

Denna välplanerade enplansvilla är ett perfekt boende för den som vill ha både bekvämlighet och närhet till naturen. Missa inte chansen att bli ägare till detta pärla i Åkers Styckebruk.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Åkers Styckebruk, Åkers styckebruk

Lundbyvägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.