Åkers Styckebruk, Åkers styckebruk

Stockenströms väg 38A

Besiktigad
  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 495 000 kr

Naturnära drömhus med perfekt läge

Vacker, naturnära och ljus villa med stor tomt, solig uteplats och inglasat uterum. Barnvänligt område nära kommunikationer, butiker och badplats. Renoverat 2010.

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en perfekt kombination av naturnära boende och närhet till bekvämligheter. Här kan du njuta av en stor och lummig tomt, perfekt för grillkvällar och lek med barnen. Den trevliga uteplatsen erbjuder generösa soltimmar och är en idealisk plats att koppla av på.

Huset är ljust och fräscht med genomgående renoveringar 2010, vilket ger en modern och stilren känsla. På entréplanet finns en gästtoalett samt en välkomnande hall med klinkergolv och spotlights som sätter stämningen direkt. Det delvis öppna köket i kombination med vardagsrummet ger en social atmosfär och köksön ger extra arbetsyta. Från köket når du även det inglasade uterummet där du kan njuta av trädgården året runt.

På övre plan finns ett helkaklat badrum samt tre rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. Här finns även en klädkammare för extra förvaring. Bostaden har ett bra solläge och gavelläge, vilket ger extra ljusinsläpp.

Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen till Stockholm smidig. Dessutom finns träningsanläggning och badhus inom kort promenadavstånd samt en ICA-butik nära till hands. För naturens älskare finns även en vacker badplats vid sjön Vissnaren inom promenadavstånd.

Slutligen kan vi inte glömma att nämna det praktiska garaget i länga samt de nya elledningarna och fönstren i huset. Här finns verkligen allt du kan önska för en bekväm och trivsam vardag. Välkommen till ditt nya hem!

Boka visning

  • Vänligen kontakta fastighetsmäklare Felix Blomstrand för tidsbokning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning
  • Planlösning
    Planlösning

Åkers Styckebruk, Åkers styckebruk

Stockenströms väg 38A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.