Åker, Åkers styckebruk

Granbyvägen 31D

Såld
  • 7 rum
  • 176 kvm
  • Villa

Generös familjevilla med tilltalande utemiljö!

Varmt välkomna till Granbyvägen 31D och denna väldisponerade enplansvilla på hela 150 + 60 kvadratmeter. Villan har alla förutsättningar för den större familjen med flera sammanhängande umgängesrum, gott om sovrum, bra förvaringsmöjligheter och närhet till allt som familjen kan önska. Fastigheten har en mycket tilltalande utemiljö med ett insynsskyddat poolområde i rakt västerläge och en plan lättskött, lummig trädgårdstomt. Det finns ett garage med plats för en bil och framför finns en delvis asfalterad garageuppfart med laddstolpe för elbil och plats för ytterligare två bilar. Huset är utrustat med en effektiv pelletskamin och på taket hittar ni moderna solceller.

Huset välkomnar er via en rymlig entréhall med gott om förvaringsmöjligheter för hela familjens behov. Från hallen når ni det fullutrustade köket med plats för matgrupp intill fönsterparti mot den inbjudande verandan, här kan familjen samlas under sommarhalvåret för såväl midsommarfirande som kräftskiva. Generöst vardagsrum, allrum och matrum i vinkel som enkelt går att möblera med sällskapsdel och långbord med plats för både släkt och familj. Här hittar ni också pelletskaminen som tillför både värme och hög trivselfaktor. Många fönster i två väderstreck bidrar till fina ljusinsläpp och ger en fin kontakt med trädgården och poolområdet. I nuvarande planlösning erbjuds 5 rymliga sovrum med möjlighet till hela 7 om så önskas. Vidare inryms två badrum och praktisk förvaring genom hela bostaden.

Utvändigt hittar vi det insynsskyddade poolområdet i strålande västerläge med charmig öppen spis, här kan hela familjen med vänner njuta utav varma sommardagar och trevliga grillkvällar från det soldränkta altandäcket. På fastighetens södra sida finns en lummig och lättskött trädgård med fin växtlighet och en liten damm med näckrosor.

På Granbyvägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till både Åkersskolan (F-9) och ICA-butik. I närområdet finns även gym, ishall, simhall, motionsspår, hundpark och allmän badplats i Visnaren. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. 10 min bort hittar ni populära Skottvångs grufva med både restaurang, fredagspub och uppskattad underhållning. För den friluftsintresserade finns Marvikarna och Krampan som är ett omtyckt och välbesökt friluftsområde som lockar besökare året om med vandrings-, kanot och skridskoleder i naturskön miljö. Bra pendlingsmöjligheter med ett par minuters bilfärd till E20 och till Läggesta station tar det ungefär 10 min med bil, 130 meter till närmsta busstation som enkelt tar dig vidare till Läggesta, Mariefred och Strängnäs.

Sammantaget ett bekymmerslöst boende i ett familjevänligt kvarter med närhet till familjens alla aktiviteter.

Mer om mäklarna