Vattentornsområdet, Åhus

Briggvägen 12

REDO™
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Klassisk, charmig familjevilla på lugn återvändsgata i Åhus!

På lugn återvändsgata på Vattentornsområdet, med Åhus typiska tallskog precis inpå knuten ligger denna trevliga 1,5-plansvilla med källare. Här erbjuds en rymlig villa med plats för hela familjen, stora sociala ytor, hela fyra sovrum, badrum och stort uterum. Köket är en dröm för den som älskar både stil och funktion, med mycket förvaring och bra bänkytor är köket praktiskt och gör det till en fröjd att laga goda middagar till familj och vänner. Vardagsrummet är generöst till sin storlek och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp.
Badrummet på entréplan renoverades 2019 och här valde man behagliga, jordnära toner och man lade även in golvvärme. Källaren erbjuder mängder med förvaring men även dusch och bastu samt ytor för umgänge eller hobbyrum för den som önskar det.

I husets stora uterum förlängs sommarsäsongen och här njuter man med glädje av både härliga sommarkvällar såsom regniga dagar. Det lyxiga spabadet erbjuder ett värmande dopp när som helst under året, om det så är en krispig vinterdag eller en sensommarkväll - spabadet står alltid redo för avkoppling! Trädgården är lättskött och här kan du välja att behålla den precis som den är, eller släppa lös fantasin - vad sägs om ett växthus, kanske härliga rabatter med blommor och växter? Eller odlingslådor? Valet är ditt och med insynsskyddande plank mot cykelstigen och en 12 meter hög flaggstång är den trevlig som den är.

Värmeisolerat garage, laddbox till elbil med lastbalanserare och uppfart med plats för två bilar.

Briggvägen 12 ligger i ett lugnt område med gångavstånd till förskola, skola och busshållplats. Men även med närheten till service, havet och natursköna motionsleder gör helt enkelt läget optimalt.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan via hemsidan.

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vattentornsområdet, Åhus

Briggvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.