Vannebergaområdet, Åhus

Mejramsgränd 9

Såld
  • 7 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Genomtänkt och familjevänlig enplansvilla Åhus!

Denna charmiga enplansvilla, i gediget tegel med en tillhörande källare, är en perfekt bostad för familjer i alla storlekar. Med flera välplanerade sovrum och nyrenoverat badrum på huvudplanet, samt ett stilrent toalettutrymme i källaren, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan gemenskap och avskildhet.

Huset, som både är ljust och fräscht välkomnar med generösa sällskapsutrymmen i en öppen planlösning. Det nyrenoverade köket är modernt och funktionellt och skapar en inbjudande känsla för matlagning och gemensamma stunder.
En lättskött trädgård omger huset och leder till en rymlig altan där man kan njuta av solens varma strålar och samtidigt blicka ut över den vackra naturen med skogen som närmaste granne. Vill man träna finns även ett nyrenoverat gym placerat i källaren! Läget är optimalt med närhet till allt man behöver - bekvämligheter som service, skolor, havet och natursköna motionsleder finns inom räckhåll. Goda kommunikationsmöjligheter, inklusive bussförbindelser och cykelvägar, gör det enkelt att ta sig runt.

Här bor du tryggt och bekvämt, upplev det själv - kontakta oss och upptäck ditt drömhem på Mejramsgränd 9!

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna