Horna, Åhus

Horna vångaväg 96

Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 215 kvm
  • Gård
Högstbjudande 6 495 000 kr

Unik hästgård utanför Åhus!

Charmig och unik kringbyggd hästgård i kombination med hög funktionalitet och fina ytor med naturen som granne! Här omges du av slingrande grusvägar, vidsträckta åkrar och en fridfull tystnad som bara livet på landet kan erbjuda.

Här möts vi av en infart med en väl tilltagen gårdsplan. Från den kullerstensbelagda gårdsplanen finns access till huset, stallbyggnad samt garagebyggnader.
Boningshuset om 215 kvm disponeras i två plan med stora ytor. På bottenplan möts vi av hall, badrum med dusch och tvättstuga, samt ett stort kök med matplats. Vidare på bottenplan finns sovrum. matrum och vardagsrum i fil samt en mysig veranda som vetter mot framsidan av tomten. Kakelugn sprider värme och ger karaktär åt vardagsrummet.

En trappa upp nås övre plan med centralt placerat allrum samt tre rejäla sovrum och badrum med dusch.

Till huset hör en stor stallbyggnad och verkstadslänga. I stallet finns sex fullstora stallplatser, isolerad och låsbar sadelkammare samt verkstadsyta, Allt i mycket fint skick!
Intill huset finns dessutom en länga som är inredd till festlokal, cykelförråd, samt verkstad med låsbart utrymme. En del av längan är inredd till kontor/gästrum.

På tomten om 11 822 kvm finns altan med plats för sittmöbler, grill och en vedeldad tunna samt en plan tomt med fina gräsytor, perfekt för lek och avkoppling. Utöver det finns hagar för hästhållning. Från gården blickar vi ut över öppna fält, fina ridstigar och Willands Ryttarförenings ridhus några hundra meter bort. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill förverkliga din dröm om en hästgård på landet och samtidigt bo nära såväl Åhus som Kristianstad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Horna, Åhus

Horna vångaväg 96

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.