Äspet, Åhus

Nyponvägen 3

Såld
  • 6 rum
  • 159 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla med gångavstånd till havet på vackra Äspet

Inbäddad i Äspets vackra tallskog presenteras denna SIAB-villa med stor potential. Med sina 159 kvm ger denna villa plats åt även den stora familjen. Området är en riktigt familjeidyll med slingrande återvändsgator och uppvuxna villaträdgårdar som vetter mot områdets fina tallskog. Mellan de fyra gatorna finns lekplats, boulebana och stigar som leder till den kritvita Äspetstranden några hundra meter bort.

Huset är välplanerat och inrett med fyra sovrum, stora sociala ytor och kök med matplats. För familjen som önskar fler rum är det enkelt att inreda ovanvåningen med ytterligare ett sovrum, alternativt inreda det stora förrådet, vilket är populärt i området. Även öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är möjligt. Möjligheterna är många. Villan har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1976 och är väl omhändertagen. Tidigt byggdes uterummet med utblick över trädgården och på 2000-talet har kök, badrum och tvättstuga renoverats.

Intill huset finns garage och förråd. På tomten finns gott om plats för både avkoppling och lek. Området är lugnt och optimalt för barnfamiljen. Det pågår ett generationsskifte i området och under senare år har många barnfamiljer flyttat in. Med närhet till busshållplats, populära Jollens förskola samt trygga cykelvägar till byn är vardagen enkel här.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna