Åhus

Skogsviolstigen 1

Såld
  • 5 rum
  • 115 + 7 kvm
  • Villa

Välkommen till Skogsviolstigen 1 i Åhus!

Drömmer ni om ett charmigt enplanshus med en insynsskyddad trädgård i barnvänliga området Pallers? Då är Skogsviolstigen 1 det perfekta hemmet för er!

Här bor ni i ett smakfullt inrett hus där vitmålade råa plankor pryder väggarna och skapar en stilren och hemtrevlig atmosfär. Vardagsrummet är stort och ljust, med en mysig kamin som sprider värme. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och skapar en öppen och inbjudande planlösning ? perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. För den stora familjen finns gott om sovrum, så alla kan få sitt eget utrymme.

Trädgården är en grön oas där ni kan njuta av mullbär och krusbär direkt från egna buskar. Ett fristående uterum finns också här, idealiskt för att avnjuta morgonkaffet i rofylld omgivning.

Boarean enligt taxeringsinformationen är 96 kvm men numera är f.d förrådet inrett till gästrum på 12 kvm och groventrén består av ytterligare 7 kvm.
För extra trygghet är bostaden både besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna