Rommarö, Västerljung

Römora 2

Såld
  • 2 417 kvm
  • Tomt

2 unika och generösa naturtomter i vacker Sörmländsk natur nära havet

Unika naturtomter om 2417 och 3554 kvm säljs nu! I en vacker Sörmländsk ekbacke nära havet. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket innebär att du söker bygglov till Kommunen.
Eget VA samt el och fiber kostnad tillkommer.

Nu ges du en unik möjlighet att förvärva vackra och generösa naturtomter belägna i Rommarö mot Källvik, Trosa kusten.
Genom den slingrande vägen mot Rommarö tar du av via en vacker ekbacke och en ny fin grusväg. De två tomterna är på 2417 kvm (Rommarö 1:18) och 3554 kvm (Rommarö 1:17) och är nyligen avstyckade och ligger fint och högt placerat i en Sörmländsk ekbacke med hundraåriga knotiga ekar och med glimt av havet. Mjuk fin natur och runda berghällar finns i dagen. Kanske du vill bygga ett permanenthus eller ett fint fritidshus att nyttja året om. Omgivningarna ger dig drömmen om det lantliga sköna gröna livet där svamp och bär kan plockas, där koltrastens sång ljuder över nejden i solnedgången och där grannens lamm hörs bräka och kornas råmande hörs i solnedgången. Kanske havsvikens svanar flyger en tidig daggfrisk morgon.
Köp en eller kanske de båda tomterna till familjen och börja planera ditt drömboende i vår. (Priset avses per tomt)

En ny väg finns, men eget vatten/avlopp samt el och fiber anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket betyder att du ritar och lämnar in bygglovsansökan till Kommunen för att få bygglov. Ägaren har ansökt om förhandsbesked om 180 kvm i 1-plan.

Mer om mäklarna