Annedal, Västerås

Ragnavägen 22

Såld
  • 528 kvm
  • Tomt

Bygg ditt drömhus på populära Annedal!

Nu har du chansen att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet i ett av Västerås mest eftertraktade områden.
Vi presenterar stolt denna fantastiska tomt om 528 kvm på Ragnavägen 22, belägen i charmiga Annedal.

Med närhet både till Västerås City och den vackra Mälaren erbjuder detta läge en unik möjlighet att skapa ett liv i harmoni med naturen samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll.

Tomten är perfekt belägen för att bygga ditt drömhus. Med en bra planerad yta och en inspirerande omgivning kan du skapa det ultimata boendet som passar just dig och din familj.
Här finns gott om utrymme för trädgård, lek och avkoppling, samtidigt som närheten till skolor, affärer och kollektivtrafik gör vardagen smidig och bekväm.

Fiskarhedenvillan har tagit fram ett par förslag på husmodeller som vi tror kommer passa utmärkt på dessa tomter men du får självklart välja fritt vilket hus du vill bygga tillsammans med Fiskarhedenvillan.

Här kommer förslag på nyckelfärdigt hus med exempelpriser, inklusive tomt och anslutningar. Det som tillkommer är pantbrev, utvändig målning och eventuella extra markarbeten. (Se exempelbilder i annonsen)

Familjär 157
157 kvm
4 sovrum
Stilrent tvåplanshus med praktiska lösningar för en organiserad vardag. I den generösa entrén finns det gott om plats när hela familjen ska i väg samtidigt på morgonen.

Totalpris ink tomtpris: 6,6 miljoner kronor, priset avser nyckelfärdigt hus, exklusive pantbrev, lagfart, utvändig målning samt eventuella extra markarbeten.

Mer info: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/familjar157-modern/

Eldfall
153 kvm
3 sovrum
Fasaderna är omsorgsfullt utformade med en fönstersättning som är noggrant avvägd för att optimera siktlinjer samtidigt som det ger huset en elegant karaktär.

Totalpris ink tomtpris: 7,1 miljoner kronor, priset avser nyckelfärdigt hus, exklusive pantbrev, lagfart, utvändig målning samt eventuella extra markarbeten.

Mer info: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/eldfall/

Vid intresse hör av dig till ansvarig mäklare Max Hjertqvist 072 - 145 55 35

Mer om mäklarna