Aberga By, Västerås

Aberga byväg 37

Såld
  • 726 kvm
  • Tomt

Ta chansen att förverkliga din bostadsdröm

Välkommen till Aberga By, där drömmar om det perfekta hemmet kan bli verklighet!

Drömmer du om att bygga ditt drömhus i en idyllisk bymiljö omgiven av naturen? Då är Aberga Byväg 37 den platsen för dig! Denna underbara tomt, belägen mitt i det natursköna Aberga By, erbjuder en perfekt balans mellan lugn och närhet till bekvämligheter.

Med en tomtstorlek på 726 kvm får du gott om utrymme att förverkliga dina visioner och skapa det hem du alltid drömt om. Njut av de fridfulla omgivningarna medan du planerar din trädgård, skapar en mysig uteplats eller bygger en lekplats för barnen.

Det bästa av allt är att du inte behöver kompromissa när det gäller moderna bekvämligheter. Intill tomtgräns finns anslutning till kommunalt vatten och avlopp, fiber och el, vilket gör det enkelt för dig att skapa din drömbostad utan bekymmer. Kontakta Mälarenergi för att få fram exakt anslutningsavgift.

Aberga By är inte bara en plats att bo på, det är en gemenskap. Njut av det vänliga grannskapet och den trygga atmosfären som Aberga By har att erbjuda.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tomt och bygga det hem du alltid drömt om. Kontakta mäklaren idag för att boka en visning och ge dig själv chansen att uppfylla dina drömmar om det perfekta hemmet på Aberga Byväg 37!

Mer om mäklarna