Härad/ Strängnäs, Strängnäs

Sysslomansvägen 11

  • 1 010 kvm
  • Tomt
Utgångspris 1 850 000 kr

Naturnära dröm att bygga på

Bygg ditt drömhus på denna friköpta tomt i natursköna Strängnäs. Barnvänligt och nära kommunikationer, med vacker grönska och badplats i närheten.

Denna friköpta tomt är en dröm för den som längtar efter ett naturnära och idylliskt boende. Beläget i det vackra området Härad/Strängnäs, erbjuder denna tomt en fantastisk grönska och närhet till både Sörfjärden i Mälaren och en badplats i närområdet.

Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende, då tomten är detaljplanelagd och kommunalt vatten och avlopp är redan draget till tomtgränsen. Dessutom finns det planer på att bygga en kommunal förskola i närheten, vilket gör detta barnvänliga och trygga område ännu mer attraktivt för familjer.

Läget är perfekt för pendlare, med närhet till kommunikationer och bara en kort biltur till E20. Samtidigt kan du njuta av den natursköna omgivningen och koppla av från stadens brus när du kommer hem till denna fridfulla plats.

Så om du drömmer om att bygga ditt drömboende i en naturskön och barnvänlig miljö, med närhet till både vatten och grönska, då är denna tomt på Sysslomansvägen 11 i Strängnäs det perfekta valet för dig. Missa inte chansen att förverkliga din dröm!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Härad/ Strängnäs, Strängnäs

Sysslomansvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.