Underbar poolvilla

Nybrostrand, Nybrostrand

Sälgatan 20

Såld
  • 832 kvm
  • Tomt

Stor enplans poolvilla på ypperligt läge invid grönområde

Denna moderna enplansvilla med pool i Nybrostrand är en dröm för den stora familjen och har ett fantastiskt läge. Huset har genomgående smakfulla och påkostade materialval och har alla bekvämligheter du kan önska dig.
Inne i huset möts du av rymliga och välplanerade ytor där det stora vardagsrummet har öppen planlösning mot det moderna köket och matplatsen, vilket skapar en social atmosfär och möjlighet till trivsamma sammankomster. Köket är utrustat med moderna vitvaror, påkostad bänkskiva, praktiska arbetsytor och har en luftig känsla med öppet upp i nock.
Bostaden har fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Det största av sovrummen har ett privat en-suite badrum, vilket ger en extra touch av lyx och bekvämlighet.
Villans exteriör är elegant och stilren med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och garaget i anslutning till huset erbjuder praktisk förvaring och fungerar som en smidig groventré via tvättstugan.
Utomhus finner du en magnifik saltvattenpool med pooltak som inbjuder till avkoppling under varma sommardagar. Den omgivande trädgården är välkomnande och ger utrymme för lek och rekreation. Dessutom ligger huset i omedelbar närhet av ett vackert grönområde, perfekt för avkopplande promenader och naturnära upplevelser.

Mer om mäklarna