Bråstorp, Motala

Porfyrvägen 39

Såld
  • 1 410 kvm
  • Tomt

2-plans villa i populära Bråstorp

Välkomna till Porfyrvägen 39 och ett modernt, snyggt 2-planshus på en generös hörntomt med ett fantastiskt läge. Här bor man verkligen bekvämt med gångavstånd till både förskolor, skola och köpcentrumet i Bråstorp. Till vackra Varamon tar du dig enkelt via en kort cykeltur eller varför inte en skön promenad.

Huset uppfördes så sent som 2018 och är ett Myresjöhus om hela 175 m² boyta fördelat på två plan. Här möts du av ett välkomnade entréplan med öppen planlösning där hall, kök och vardagsrum verkligen bjuder in till umgänge. Ett härligt burspråk med stora glaspartier mot baksidan bidrar till ett fint och naturligt ljusinsläpp. Här finns en värmande braskamin och ett mysigt "tv-hörn" som skulle kunna avskiljas för ett extra rum. Köket är från HTH och har vita luckor som matchas perfekt mot det svarta kaklet och de mörka bänkskivorna. På entréplanet finns ett helkaklat duschrum med kommod med badrumsskåp, spegel, wc och duschväggar i glas. Tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar och här finns också en praktisk groventré till huset. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Ovanvåningen inleds med ett allrum med plats för både soffa och bord. Här finns utgången till husets balkong med söderläge. Tre bra sovrum samt stor klädkammare och ett helkaklat duschrum med bastu.

Tomten har ett fint hörnläge med gång och cykelbana på ena sidan och allmänning mot baksidan. På baksidan och ena kortsidan finns stora altandäck varav ett med pergola. Här finns också ett friliggande förråd/friggebod om ca 15 m². På andra kortsidan och i anslutning till entréer är det förberett för garagebyggnad på gjuten platta om ca 50 m².

Välkommen hem!

Mer om mäklarna