Ekestad, Kristianstad

Tommarpsvägen 12

REDO™
  • 1 593 kvm
  • Tomt
Högstbjudande 1 050 000 kr

Möjlighet att förverkliga din husdröm i vacker miljö vid Råbelövssjön!

I en närmast sagolik miljö med naturen inpå knuten finns nu möjligheten att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus på landet. I det vackra landskapet vid Råbelövssjöns nordvästra del bland vidsträckta åkerfält, betesmarker och fruktodlingarna släpps nämligen tre tomter och valet av husleverantör och byggfirma är upp till var och en. Tomterna omgärdas av lövskog med bland annat ek och bok samt hagar och mindre våtmarker ca 500 m från vackra Råbelövssjön. Avlopp till gemensamt minireningsverk, vatten till gemensam borra och fiber är förberett. Bebyggelsen i Ekestad är pittoresk med friliggande hus i klassisk stil längs med de slingrande vägarna. I byn finns en vacker badplats. Här bor du på lugnt läge 20 min från centrala Kristianstad.

Detaljplanen ger möjlighet att på varje fastighet bygga ett 1,5-planshus med 160 kvm byggnadsarea varav minst 40 kvm avser komplementbyggnad. Fasad av puts eller trä i dämpade kulörer ska matchas med sadeltak av rött lertegel för att smälta in på bästa sätt bland områdets befintliga bebyggelse. Planen medger totalt 12 bostadshus i kvarteret.

Fastigheten ingår i Kälkestad GA:1 vilken är en samfällighetsförening för vägen på sträckan Ekestadsvägen till Tommarpsvägen. För obebyggda tomter är kostnaden 235 kr för 2024, men den kostnaden kommer att öka till ca 1900 kronor för helårsbostad. För 2024 debiteras även 50 öre per tonkilometer plus 100 kronor i grundavgift.

Till tomterna på Tommarpsvägen finns även gemensamhetsanläggningar för vatten, avlopp och väg. Löpande kostnader för dessa gemensamhetsanläggningar är inte bestämda i nuläget.

Spekulanter uppmanas att noggrant läsa igenom Detaljplan, Plankarta och information om gemensamhetsanläggningar under fliken Dokument.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan till mäklaren!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Ekestad, Kristianstad

Tommarpsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.