Gåsinge-Dillnäs, Gnesta

Spårbacksvägen 4

  • 1 135 kvm
  • Tomt
Utgångspris 1 000 000 kr

Drömboende vid Klämmingen med fantastisk vy

Bygg ditt drömboende på denna friköpta tomt i natursköna omgivningar med vacker grönska och vy över sjön Klämmingen. Nära kommunikationer. Möjlighet att bygga med VårgårdaHus.

Välkommen till Spårbacksvägen 4, en fantastiskt friköpt tomt som erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende! Med en rejäl tomtarea och vacker grönska omkring sig, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Tomten är belägen i ett detaljplanelagt område och har kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen, vilket gör byggprocessen smidigare för dig. Två tomter i området är redan sålda. Möjlighet till båtplats.

Njut av den natursköna omgivningen och den fantastiska utsikten över sjön Klämmingen, samtidigt som du är nära till kommunikationer. Med möjlighet att bygga med VårgårdaHus, kan du vara säker på att få ett kvalitetsboende som passar just dina behov. Rekommendation att 2-planshus uppförs.

Förutom närheten till Mariefred och Läggesta tågstation, där det tar endast 37 minuter med tåg till centrala Stockholm. Dessutom finns det möjlighet till fiber för att säkerställa snabb och pålitlig internetuppkoppling. I närområdet finns förskola.

Tänk på att kostnad för indragning av el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber tillkommer. Men med allt detta i åtanke, är denna tomt verkligen perfekt både som semesterboende och åretruntboende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i dessa natursköna och vackra omgivningar. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!
Uppskattade anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp 35 000 kr, indragning av el ca 35 000 kr, uppskattad kostnad för fiber 25 000kr.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Gåsinge-Dillnäs, Gnesta

Spårbacksvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.