Lilla Malmö 2:6-2:8 Lilla Malmö 2:7

Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna

Lilla Malmö 2:7

REDO™
 • 2 877 kvm
 • Tomt
850 000 kr

Byggdrömmar på landet

Nu ges möjligheten att förvärva denna avstyckad tomt om 2877 kvm. Belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren. För den travintresseade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan.

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 2877 kvm. Avstyckad och klar. Naturskönt belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3.
Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten.

Funderar ni över vilka alternativ som finns så vill Mälarvillan erbjuda er all sin kunskap, så varför inte bjuda med dem när ni skall på tomtbesök?
Med väletablerad byggprocess och närproducerade stommar bygger de ditt drömhus som du är med och utformar.
Stomme, Stomrest eller nyckelfärdigt-Du väljer.
Då du fritt kan utforma ditt hus & materialval hos Mälarvillan så träffar de dig gärna för att hjälpa till att utforma en produktionskostnadskalkyl över ditt drömhus på just denna tomt.

Kontakta Helen.olsen@malarvillan.se alternativt ring på 073-6575607 om du är nyfiken på att höra mer eller bara vill bjuda med dem på ditt tomtbesök

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

 • Lilla Malmö 2:7
  Lilla Malmö 2:7
 • Lilla Malmö 2:6-2:8
  Lilla Malmö 2:6-2:8

Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna

Lilla Malmö 2:7

 • Lilla Malmö 2:7
  Lilla Malmö 2:7
 • Lilla Malmö 2:6-2:8
  Lilla Malmö 2:6-2:8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.