Trosa

Projekt Bonum Brf Stensundet

  • 2 - 4 rum
  • 52 - 116 kvm
  • Lägenhet 55 +
Pris Från 2 425 000 kr

Bonum Brf Stensundet - Nyproducerat för dig som fyllt 55

Bo bekvämt i en ljus, lättskött lägenhet med hög standard, i ett hus som fungerar. Lägg till en vänlig värd som kan hjälpa dig med allt från att skaka mattor till att gå till apoteket.

Välkommen på öppen visning den 28/3 kl. 13-15 på Östra Långgatan 2 i Trosa.

Nu planerar Riksbyggen 43 trivsamma och bekväma bostadsrätter i mysiga Trosa för dig som fyllt 55 år.
Du får ett centralt boende i Trosa med närhet till butiker, restauranger, kommunal service och kommunikationer. Trosa erbjuder småstadscharm, natur, golf och skärgård.

Bonum Brf Stensundet består två huskroppar (3-4 våningar), 43 lägenheter och en grönskande innegård. Ljusa, fina lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag. Lägenheterna blir 2-4 rum och kök, på 52-116 kvm.
Du erbjuds lättskötta och kvadratsmarta lägenheter med hög standard, stora inglasade balkonger eller uteplatser, i ett hus som fungerar. Du får själv välja inredning utifrån olika förslag och kan sätta din egen prägel på ditt drömboende. Hög maskinell standard och stilrena kvalitativa inredningsval. Läs mer i länkarna under Dokument.
I föreningen finns en centralt placerad samlingslokal där föreningen har gemensamma aktiviteter. Där kan du även bjuda in vänner till födelsedagen eller något annat trevligt. Långväga gäster eller släktingar sover över i övernattningslägenheten.

Bonumvärd
Lägg till en vänlig värd som kan hjälpa dig att skaka mattor till att gå till apoteket och arrangerar även i samråd med de boende träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskapen. Så vill nog alla bo, egentligen med ett bekymmersfritt boende och en plats där det går att umgås med familj, grannar och vänner. Det är en slags förstärkt fastighetsskötare och tjänsterna betalas bara när de nyttjas.

Försäljningen är i full gång. 14 lägenheter är redan sålda. Vill du veta mer om projektet, kontaktar du antingen ansvarig mäklare Karin Esberg eller läser mer information under fliken Dokument.

Välkommen hem till ditt nästa boende!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Trosa

Projekt Bonum Brf Stensundet

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.