Årsta, Uppsala

Jordgubbsgatan 14A-B

  • 1 829 kvm
  • Hyresbostad/Hotell
Högstbjudande 11 500 000 kr

En gedigen fastighet med hotellverksamhet och uthyrningsmöjligheter

Välkomna till Årsta gård och en minst sagt unik fastighet i väl omtyckta Årsta! Här erbjuds mångfaldiga användningsområden och fastigheten har drivits som hotellverksamhet på nedre plan och övre plan har inrätts till en hyresbostad. Fastigheten har tidigare använts för hotellverksamhet samt för uthyrning till olika företag under en längre period - möjligheterna är stora och valet är ditt. Planlösningen erbjuder många rum på både nedre och övre plan med både kakelugn och öppen spis där rummen använts som hotellrum till de boende. Flertalet sanitetsutrymmen finns även på både nedre och övre plan. En mycket trevlig fastighet på 1829 kvadratmeter och 359 kvadratmeter boyta fördelat på två plan med väldisponerade ytor för ändamålet. Här löper ett fint trägolv genom bostaden med ljusa väggar med många fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp.

På fastigheten finns även ett garage med separat ingång till ett extra rum.

Läget i Årsta är lättillgängligt och i ett centralt men lugnt område. Det är nära till flertalet omtyckta förskolor, grundskola och högstadieskola samt välskötta och populära lekplatser. I det direkta närområdet finns även 4H-gård och stora härliga grönområden som öppnar upp för rekreation, motion, härliga promenader och roliga lekfulla stunder för barnen. Till Årsta centrum, med bland annat välsorterad mataffär, vårdcentral, apotek, går ni på ca 10 minuter. Intill Gränby köpstad, med ett brett utbud av affärer och diverse butiker, restauranger mm. går ni på ca 20 minuter. Väldigt bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Stockholm och Gävle. Behagligt gång- och cykelavstånd till city, på närliggande gata finns busshållplats med täta och regelbundna turer till och från city. Till Uppsala Resecentrum tar det ca 15 minuter med cykel.

BESKRIVNING AV HUVUDBYGGNADEN:

ENTRÉPLAN
På nedre plan finner du 2 ingångar vid farstukvisten, i den ena av ingångar möts du av en entré som leder vidare till främst uppehållsrummet/vardagsrum/frukost, men även en lång korridor till samtliga rummen på entrévåningen. Här finner du 8 rum som används för hotellverksamhet/airbnb gäster där 7 av rummen är utrustade med 1-2 garderober och alla 8 rum är utrustat med handfat samt med ett fönster. Vidare finns två fräscha badrum och en WC där samtliga är helkaklade. Badrummen är utrustade med dusch, tvättställ samt toalettstol. Här finns även ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt garderob. På detta våningsplan erbjuds många rum, en yteffektiv och väldisponerad planlösning med gott om förvaring samt sanitetsutrymmen och även en kakelugn och en öppen spis. Här finns även ett kök som nås via uppehållsrummet. Genom den andra entrédörren nås trappan som leder upp till det andra våningsplanet.

ANDRA VÅNINGSPLAN
Uppför trappan nås övervåningen där du även här finner en hall som mynnar ut till rummen, här erbjuds ytterligare fyra sovrum. Utöver det finns ett vardagsrum (används i dagsläget som ett rum för uthyrning), kök med tillhörande matplats och två helkaklade badrum utrustat med toasits, tvättställ, dusch samt plats för tvättmaskin. Köket har god förvaring i över och underskåp, vidare utrustat med spishäll, dubbel diskho, kyl med ovanliggande skafferi och städskåp. På hela övervåningen finner du genomgående trägolv.

För mer information samt för att boka tid för visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Uppsala

Jordgubbsgatan 14A-B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.