Forsaström, Åtvidaberg

Forsaström Herrgården

  • 266 kvm
  • Bostad
Högstbjudande 2 200 000 kr

Charmig gård i Forsaström!

Forsaström Herrgård: En unik fastighet med charm och potential

Välkommen till Forsaström Herrgård, en enastående hyresfastighet belägen i en pittoresk miljö med naturen inpå knuten. Idag inryms två lägenheter i den vackra huvudbyggnaden vilka lätt kan göras om till tre lägenheter.

Varje lägenhet utstrålar klassisk herrgårdskänsla med högt i tak, stora fönster och vackra originaldetaljer. Dessa lägenheter är perfekta för den som söker ett boende med karaktär och charm.

Lillstugan erbjuder ett mysigt och fristående boende i som bjuder på en mer intim och privat atmosfär. Denna bostad är idealisk för den som önskar ett lugnare och mer avskilt boende, här bor du i ett eget hus!

Forsaström Herrgård inkluderar även ett stort dubbelgarage som ger gott om plats för parkering och förvaring. Intill garaget finns förråd, tillgängliga för alla hyresgäster, vilket gör vardagen enkel och bekväm.

Alla lägenheter är för närvarande tomma, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet från första stund. Varje lägenhet är utformad för att erbjuda ett trivsamt och bekvämt hem med moderna bekvämligheter samtidigt som den historiska charmen bevaras.

Fastigheter som ingår:

Förutom huvudbyggnaden och Lillstugan ingår även en stor ladugård i försäljningen. Ladugården är utrustad med kylrum, verkstad och loft, och har både el och sommarvatten. Här finns också tre garage, varav ett är uthyrt, vilket ger ytterligare möjligheter för förvaring eller hyresintäkter.

På området finns även en gammal bastu som idag används som förråd. Denna bastu kan med lite kärlek och renovering återställas till sitt ursprungliga ändamål, vilket skulle addera ytterligare en dimension av lyx till denna redan fantastiska fastighet.
Även det gamla Brygghuset som står på ofri grund nere vid vattnet ingår i försäljningen. Här har man anordnat både kräftskivor och andra tillställningar. Nyttjanderätt av baksidan, trädgårdsland och ytor på andra sidan av ån ingår. Trädgårdsland kan bevattnas från ån.

Forsaström Herrgård omges av vackra miljöer med naturen bokstavligen inpå knuten. Här kan du njuta av lugnet och den friska luften samtidigt som du har nära till vandringsleder, skog och mark. Detta gör det till en perfekt plats för både avkoppling och friluftsliv.

Sammanfattningsvis är Forsaström Herrgård en fantastisk möjlighet för de som söker ett unikt boende i en historiskt rik miljö med alla moderna bekvämligheter. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna vackra herrgård och upplev en harmonisk tillvaro i samklang med naturen!

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Forsaström, Åtvidaberg

Forsaström Herrgården

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.