Oslagbar miljö & utsikt

Floalt, Våxtorp

Floalt 208

Såld
  • Gård

Gård med oändliga möjligheter & oslagbar utsikt!

Unik chans! Missa inte denna magiska lantbruksfastighet i mycket bra skick!

En plats som måste upplevas på plats är denna magiska gård som erbjuder en perfekt harmoni mellan natur och bekvämlighet. Här kan du uppleva det lantliga livet i sin mysigaste form, bortom stress och stadens brus, där varje andetag fylls av frisk luft och omges av naturens skönhet. Den gigantiska tomten sträcker sig över ca 28 000 kvadratmeter och utgör en idyllisk oas. Fastigheten ligger utanför detaljplan för Laholms kommun vilket ger nästa ägare stor flexibilitet samt frihet. Planlösning finns under dokument.

På tomten reser sig en imponerande familjevilla på omkring 177 kvadratmeter med 5 rum och kök.
När du kliver in i det charmiga huset med sin lantliga atmosfär, möts du av en öppen planlösning som skapar en magisk atmosfär med utsikt över det omgivande landskapet. Huset är i utmärkt skick, och båda badrummen har genomgått en noggrann renovering. Boendet omfattar hela fyra rymliga sovrum samt en praktisk grovingång med tvättmöjligheter och gott om förvaringsutrymmen.

Ekonomibyggnad 1- Ett stort isolerat garage med verkstadsrum (ca 80 kvm). Ovanför garaget finner du den smakfullt renoverade övernattningslägenheten (ca 55 kvm), en charmig plats som ger perfekt boende för gäster eller tonårsbarn.
Ekonomibyggnad 2- En tilltagen festlokal med pentry och generösa förvaringsutrymmen är en extra bonus för sociala sammankomster. Intill detta finner du ett mindre isolerat garage, Ekonomibyggnad 3- Tre hästboxar och ett gårdsutrymme användbart för förvaring.
Ekonomibyggnad 4- Används idag förvaringsställe till diverse maskier.
Enskilt vatten & avlopp. Uppvärmning via vedpanna. Anslutning till fiber finns utanför tomten.
Betesmark på 3 HA

Våxtorp, den närliggande orten, erbjuder bekvämligheter som mataffärer, bankkontor, förskola och grundskola. Dess geografiskt fördelaktiga läge ger närhet till Örkelljunga och Laholm, vilket ytterligare förstärker attraktionen hos denna unika egendom. En plats där harmoni, natur och komfort möts i en magisk symbios.

Mer om mäklarna