Dunevallen, UPPHÄRAD

Häggsjöryr Kvarnbacken

Såld
  • Gård

Charmig hästgård

Välkomna till denna lantliga idyll där lugnet dominerar. Ett litet soldattorp som under de senaste åren har byggts ut och renoverats till ett boende som uppfyller dagens krav på ett modernt och praktiskt hem. De senaste tio åren har huset fått ny fasad, nya fönster och nytt tak. Boytan har utökats och inrymmer idag kök, allrum med matplats, tre sovrum samt badrum och blivande tvättstuga. Inreds den oinredda övervåningen får man ytterligare bostadsrum om behovet finns. Nya ytskikt, genomgående ekparkett och nytt kök.

Förutom bostadshus finns också en ekonomibyggnad med en lägenhet på 55 kvm samt gott om övriga utrymmen att använda så som ni önskar. Säljaren har tidigare haft ett stall som idag är nedmonterat. Önskar man fortsätta med hästar finns det möjlighet för en ny ägare att överta stallet.

Marken som består av både skog och hästhagar har sitt egna lilla vattenfall där kvarnhjulen från forna tider ligger delvis dolda av grönska.

I det lilla samhället har kommunen de senaste åren valt att satsa på både ny förskola och grundskola. Du finner också en välsorterad mataffär, bra bussförbindelser till Trollhättan och Göteborg når du på endast 45 minuter!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna