Norum, Molkom

Norum 610

Såld
  • Gård

IDYLLISK HÄSTGÅRD MED 2 HEKTAR ÅKERMARK OCH RIDBANA

Har du alltid drömt om en egen liten gård med djurhållning och utsikt över blomstrande ängar? Nu kan drömmen bli sann.

Välkommen till en kommande försäljning av Norum 610. Här förbereds en idyllisk hästgård med 2 hektar åkermark och ridbana. Perfekt för dig som har vision om att ha dina egna hästar precis utanför huset. Ridbanan är grusad 20 m x 40 m med 1 strålkastare. I Ladan finns stall med lösdrift som med enkla medel kan göras om till 2 eller 3 godkända boxar. Precis intill finns en uppvärmd och rymlig sadelkammare. Utöver detta finner du ett charmigt hönshus, kallgarage och rejält med förvaring i ekonomibyggnaden.

Boningshuset disponeras på ca 160 kvm med Bergvärme, bevarade vackra orginaldetaljer och badrum på båda våningar. Här har man gjort moderna investeringar som Bergvärme, 3-kammarbrunn med minireningsverk och egen djupborrad brunn med automatisk rengöring på filtret.
Mysig tomt som vetter mot skog och passar dig med gröna fingrar då du finner både odlingslådor, frukträd och bärbuskar. Stort plus för JAKTRÄTT!

Här erbjuds en underbar plats att spendera tid och njuta av den värmländska bygden. Ta cykeln till Molkomsjön för ett dopp eller njut av en kopp kaffe på altanen. Detta är en dröm för dig som vill luta dig tillbaka, koppla av och njuta av det stillsamma bara 30 minuter utanför Karlstads kärna.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna