Tierp, Hållnäs

Göksnåre 120

Såld
  • Gård

Idylliskt hem i natursköna Göksnåre!

Varmt välkommen till detta charmiga hus med möjlighet att modernisera efter egna idéer och sätta sin egen prägel på huset. Dess klassiska röda fasad i träpanel bidrar till en härlig och avkopplande känsla i trädgården där det finns gott om utrymme för grillning, kubb och annat härligt umgänge! Tack vare det strålande sollägetkan man avnjuta både frukost och middag i solen tillsammans med familjen.

Med två trevliga sällskapsytor invändigt, finns gott om utrymme för att bjuda över vänner och släkt. Varför inte påbörja kvällen med en spelkväll i allrummet och sedan avsluta med en grillfest i trädgården? För barn med mycket spring i benen finns gott grönytor runtom fastigheten. Där kan barnen leka och spela fotboll samtidigt som föräldrarna har god uppsikt från tomten. I övrigt finns ett luftigt sovrum, ett garage, en större bod med goda förvaringsmöjligheter och en ladugård!

Göksnåre är ett idylliskt område som ligger cirka 1h från Uppsala. Här har man naturen som granne och för de som tycker om att bada finns härliga Ängskärs havsbad cirka 10km bort. Skogen i Göksnåre är en av de vackraste i länet då den har fått växa sig gammal och liknar därför en naturskog med träd i olika åldrar.

Obs, Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna