Sandskogen, Ystad

Ugglestigen 12

Såld
  • 4 rum
  • 83 kvm
  • Fritidshus

Smakfullt hus från 1904 vid motionsslingan i sandskogen!

På bra och rogivande läge vid motionsslingan i sandskogen, saluförs nu en smakfull stuga på Ugglestigen 12!
Det eleganta huset från 1904 välkomnar dig till en ljus och fin atmosfär med generös takhöjd och flera smakfulla detaljer från husets ursprung. Med spegeldörrar, trägolv, spröjsade fönster och en pampig kakelugn, som används som utsmyckning, skapas en elegant känsla genom hela huset.

Husets 83 kvadratmeter är bra fördelade, med kök och allrum i öppen planlösning vilket skapar en luftig och välkomnande känsla. Två stora sovrum finns även på entréplan, och en trappa upp välkomnas du till husets andra plan där ytterligare ett rymligt rum finns som kan användas som ett privatare allrum/ TV- rum, eller som ett extra sovrum om behov finns. Härifrån nås också den fina balkongen i söderläge där du kan njuta av eftermiddagsfikat i solen.

Ugglestigen 12 ligger i omtyckta Sandskogen i Ystad, där stugan omges av grönskande natur och härliga utemiljöer. Huset är beläget på bra läge vid motionsslingan, på fin och insynsskyddad tomt, där du bor med närhet till skog och strand, samtidigt som du har gångavstånd till matbutik, kollektivtrafik och centrum.

OBS! Byggnaden har märkningen Q2 och säljs med friskrivning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen att boka dig på visning!

Mer om mäklarna