Sanda, Strängnäs

Rudsjövägen 1

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Fritidshus

Charmigt fritidshus med rofyllt läge!

Välkomna till Rudsjövägen och ett charmigt fritidshus med ett naturskönt läge strax utanför Strängnäs och en knapp timme från Stockholm. Trevlig inramad hörntomt i strålande söderläge med sol under hela dagen. Välplanerat fritidshus med två sovrum, fullutrustat kök och matplats i delvis öppen planlösning. Väl tilltaget vardagsrum med inbjudande takhöjd, kamin och stort fönsterparti med utsikt mot den lummiga trädgården. Stort takat altandäck i anslutning till entrén.

Bostaden är utrustat med kommunalt V/A och luft-luftvärmepump. Fiber finns i området. Separat gäststuga med gott om utrymme för övernattande sommargäster. Knappa 600 m till allmän båt- och badplats. Praktisk redskapsbod.

Sanda är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närhet till Mälaren. Beläget strax utanför Strängnäs med bekvämt avstånd till Stockholm. Runt knuten arrangeras det såväl traditionellt midsommarfirande som julmarknad. Bussförbindelse med Strängnäs där tåget tar dig till Stockholm central på 48 minuter.

Mer om mäklarna