Ytterselö, Stallarholmen

Fjällsta Ekbacken 201

Besiktigad
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 1 695 000 kr

Välskött fritidshus på generös hörntomt!

Välkommen till detta välskötta fritidshus med rogivande läge på Ytterselaön. Med en tilltalande hörntomt på hela 2311 kvadratmeter erbjuds här gott om utrymme för både avkoppling och framtida byggnation. Här finns en generös byggrätt på hela 80 kvadratmeter huvudbyggnad och ytterligare 40 kvadratmeter gårdsbyggnad för den som önskar större. Bad- och båtplats inom 500 meter på bekvämt badrocksavstånd via lummig skogsstig.

Bostaden har en inbjudande planlösning med ett generöst vardagsrum som inrymmer både matrumsmöblemang och sällskapsdel. Här kan du samlas med både vänner och familj för trevliga stunder tillsammans framför den stämningshöjande insatskaminen med gedigen murstock. Behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck med stora fönsterpartier. Intill vardagsrummet hittar ni det det funktionella arbetsköket som är utrustat med spis, mindre kyl och infällt skafferi. Praktiskt badrum med både dusch och wc.

Bostaden är belägen på en plan och lättskött naturtomt, som passar såväl den trädgårdsintresserade som den bekväme. Sjövatten finns framdraget till tomtgräns och kan enkelt installeras för den intresserade. Huset vetter mot sydväst och tomtläget garanterar många soltimmar under sommarsäsongen. På tomten finns även en gäststuga för övernattande vänner och familj.

Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 15 minuter till ICA Skeppet, 30 minuter till E20 och strax över 1h till Stockholmsområdet.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ytterselö, Stallarholmen

Fjällsta Ekbacken 201

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.