Överselö, Stallarholmen

Ugglevägen 3

Besiktigad
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 2 890 000 kr

Charmigt fritidshus i högt läge nära Mälaren!

Varmt välkommen till Ugglevägen 3 i pittoreska Stallarholmen och detta charmiga fritidshus. Härligt vardagsrum byggt i vinkel med utgång till inglasat uterum och omgivande altandäck. Genomgående furugolv, ljusa färgval och karaktärsgivande öppen spis (ej eldningsbar). Endast ca 300 m till badplats med sandstrand, gräsytor och framtida båtplats vid nybyggd brygga. Altandäck och trädgård i sydvästläge med sol under hela dagen!

Välkomnande entréhall leder vidare in till trivsamt kök och vardagsrum. Köket är inrett med ljusa skåpluckor och kakel ovan diskbänk. Här finns också en välplanerad matplats med utsikt mot fastighetens trädgård. Fönster i 2 olika väderstreck skapar ett härligt ljusflöde i köket och tillhörande matplats.

Rogivande vardagsrum byggt i vinkel och inrett med furugolv. Ifrån vardagsrummet nås det inglasade uterummet, omgivande altandäck & trädgård. Vardagsrummet kan enkelt delas av för att skapa ytterligare sovrum. Jämte vardagsrummet finns stilrent master bedroom med anslutande badrum. Badrummet är inrett med kakel, klinker & badkar. Invid köket finns ytterligare ett praktiskt sovrum med väggfasta garderober. Sovrummet är möblerbart med enkelsäng och ett fönster vetter ut mot trädgården. Invid entréhallen finns badrum med kakel, klinker och separat duschdel. Gäststuga med 2 sovhytter finns också på fastigheten.

Plan och lätthanterlig tomt med gräsmatta. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hålsbana. Cykelavstånd till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, köttbutik och mycket mer.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Överselö, Stallarholmen

Ugglevägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.