Grönslätt, Sölvesborg

Bragevägen 7013

Besiktigad
  • 5 rum
  • 67 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 895 000 kr

Idylliskt fritidshus endast 150 meter från havet!

Har du någon gång drömt om att äga ditt alldeles egna smultronställe? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Grönslätt och Bragevägen 7013! Perfekt beläget endast 150 meter från havet och på en lummig, insynsskyddad tomt, ligger detta välrenoverade och fräscha fritidshus redo att ta emot en ny ägare.

Naturtomten är ljuvlig och med stor uteplats i perfekt söderläge har man fri sikt över hela trädgården. Under våren omringas man av härligt färgsprakande påskliljor och det bästa vårtecknet av dem alla - vitsipporna! Desto längre in på sommaren vi kommer, blommar den ena perennen efter den andra. Här njuter man med andra ord inte bara av lugnet, havets brus och solens värmande strålar. Ett sant paradis att spendera lediga stunder på!

Invändigt erbjuds en rymlig stuga med nytt kök från Ikea, renoverat badrum, vardagsrum med öppen spis och två sovrum. Huset är genomgående fräscht och färgsatt i ljusa, trevliga toner. Från altanen når man det inglasade uterummet samt två separata sovrum - perfekt antingen för långväga gäster eller för uthyrning. För den som vill satsa på uthyrning finns det möjlighet för upp till 8 sängplatser. På den stora altanen finns det gott om plats för både familj och vänner, långa frukostar och sena sommarkvällar.

Grönslätt är ett naturskönt område med en härlig blandning av fritidshus och permanentbostäder. I slutet av den slingrande vägen, ca 150 meter från huset nås badvik med flytbrygga. I badviken finns även grillplatser och utegym. Det finns även en fin båthamn med egen båtplats som ingår i köpet av stugan, som sköts av egen förening dit endast fastighetsägare ansluta till Grönslätts Intresseförening kan ansluta sig.

På promenadavstånd från Grönslätt finns vackra Hällevik, med affär, fiskrökeri, hotell och flera utmärkta restauranger. I närheten finns Strandvallen med fotboll och omfattande ungdomsverksamhet samt Hälleviksbadet med 50m simbassäng, barnbassäng mm.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Grönslätt, Sölvesborg

Bragevägen 7013

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.