Grönslätt, Sölvesborg

Bragevägen 7058

Såld
  • 4 rum
  • 71 kvm
  • Fritidshus

Fritidshus med stor potential nära havet på Grönslätt

På fantastiskt läge på pittoreska Grönslätt presenteras detta fritidshus från 1964 med stor potential. Huset rymmer trevliga sociala ytor, kök, tre sovrum och utrymme för badrum. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus över vardagsrum och matplats. På uteplatsen i söderläge strålar solen under stora delen av dagen. Detta är ett sällsynt tillfälle för dig som vill skapa din egen sommaridyll och även för dig som hellre vill bygga modernt åretruntboende tack vare en generös detaljplan (se dokument i annonsen). Grönslätt är ett naturskönt område med en härlig blandning av fritidshus och permanentbostäder. I slutet av den slingrande vägen, ca 300 m från huset, nås badvik med flytbrygga. I badviken finns även grillplatser och utegym. Det finns även en fin båthamn, som sköts av en egen förening dit endast fastighetsägare anslutna till Grönslätts Intresseförening kan ansluta sig.

På promenadavstånd från Grönslätt finns vackra Hällevik med affär, fiskrökeri, hotell och flera utmärkta restauranger. I närheten finns Strandvallen med fotboll och omfattande ungdomsverksamhet samt Hälleviksbadet med 50 m simbassäng, barnbassäng mm.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna