Skogstorp, Skogstorp

Uvbergsvägen 49

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Fritidshus

Mysigt fritidshus beläget i Skogstorp

Nu ges äntligen chansen att förvärva ett mysigt fritidshus med naturen runt hörnet

Varmt välkommen till Uvbergsvägen 49 och detta attraktiva vinterbonade fritidshus om 63 kvm. Bostadens yta är fördelat på 3 rum och kök. Bostaden välkomnar dig med en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Vidare in i bostaden möts du av ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är i vinkel och har bra ljusinsläpp från de flertalet fönster som finns. Här finns även gott om plats för större matbord. Bostaden har även två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum med förbränningstoalett. Den stora altanen om ca 150 kvm sträcker sig runt hela bostaden och ger gott om yta att vistas på och är perfekt samlingsyta för både familj och vänner. Här finns även vedeldad badtunna.

Utöver huvudbyggnaden så finns även en gäststuga om ca 8 kvm samt förrådsbyggnad. Tack vare att naturen är runt hörnet så finner du flertalet vackra blommor och buskar som exempelvis rhododendro och fläderbuske! Bostaden har även egen borrad brunn vilket ger tillgång till vatten året om samt kommunalt sommarvatten via föreningen ungefär från slutet på april till mitten på oktober!

Uvbergets sommarstugeförening bildades 1974 och är en mindre förening med 30 medlemmar. Föreningen har gemensamt ansvar för hela området både praktiskt och ekonomiskt. Detta återspeglas exempelvis i de gemensamma städdagarna och styrelsearbetet. De 30 hushållen har ca 1500 kvm tomt var. Dock finns det inga klara tomtgränser. Uvberget är ett lugnt och trivsamt område. Uvberget har också flertalet stigar, vandringsleder, upplysta skidspår och gott om svamp samt bär. I Skogstorp finns även matbutik, pizzeria och gym.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna