Järsätter, Motala

Järsätter 211

  • 3 rum
  • 43 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 350 000 kr

Fritidshus med ett högt och fritt läge med Vätternutsikt!

Välkomna till Järsätter 211 i Nedra Lid strax norr om Motala. Fritidshus på arrenderad tomt med härlig utsikt över Vättern från altanen och flera av fönstren samt promenadavstånd till flera fina badplatser.

Tomten är knappt 2000 kvadratmeter och byggnaderna är belägna en bit in på tomten utan insyn från vägen. I stugan finns två sovrum samt allrum med köksdel i öppen planlösning. Braskamin installerad år 2022. Utvändigt erbjuds en rymlig altan där ni kan njuta av middagar och beskåda Vättern och solnedgången. På tomten står även en gäststuga, ett uthus med separettoalett och förrådsdel samt en utomhusdusch. Ytskikt renoverades år 2018 i både gäststuga och stora stugan. Sommarvatten fås via brunn som delas med fyra grannar. Köparen behöver bli medlem i områdets stugförening som har hand om bl.a. vägunderhåll och disponerar båtplatserna i viken. Fiber dras i området 2024.

Med en kort promenad tar ni er till Vättern och flera fina badvikar. Inom gångavstånd finns även Övralid där ni kan fika på café Farfarstugan beläget intill slottet med milsvid utsikt över Vättern, eller gå på guidad museirundvandring i Verner von Heidenstams sista hem. I närområdet finns gott om fina promenadstigar. Bussförbindelser och välsorterad ICA-butik finns i Nykyrka. Via riksväg 50 tar ni er vidare till tex Motala eller Örebro.

Grundavgiften för arrendet är 12 500 kronor/år och indexjusteras enligt arrenkontraktet § 2. Kostnad (indexjusterad) för nuvarande år 2024-03-14 till 2025-03-13 är på 15 100 kronor. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av arrendekontraktet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järsätter, Motala

Järsätter 211

  • Områdesbild
    Områdesbild
  • Områdesbild
    Områdesbild

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.