Svinsjön, Mariefred

Abborrvägen 11

Såld
  • 2 rum
  • 26 kvm
  • Fritidshus

Fridfullt fritidshus med sjönära läge!

Välkomna till Abborrvägen 11 och ett välskött fritidshus omgivet av naturskön miljö och en lugn atmosfär, beläget strax utanför Mariefred med närhet till både Stockholm och Gnesta. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar borta från stadens brus, samtidigt som har du har närhet till bekvämligheter och natursköna utflyktsmål.

Här radar kvalitéerna upp sig för er som söker ett okomplicerat fritidshus med naturskönt läge och fokus på friluftsliv. På 26 tacksamma kvadratmeter erbjuds ett sovrum med plats för två enkelsängar, enklare pentry och ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande täljstenskamin. Här finns det plats för både matgrupp och sällskapsdel intill fönsterparti i härligt västerläge.

Utvändigt hittar vi en inbjudande veranda med plats för matgrupp under tak och rogivande utsikt över närliggande skogsparti. På husets södra gavel finns ett altandäck i soligt läge, perfekt för sommarens silluncher och eftermiddagsfika. På fastigheten finns även en rymlig gäststuga med indragen el och plats för övernattande gäster. Tilltalande utemiljö med lättskött naturtomt med både bär och svamp och en mysig grillplats. I anknytning till bostadsbyggnaden finns WC med mulltoa och separat redskapsbod med indragen el. För den odlingsintresserade finns sommarvatten för bevattning.

Svinsjögårds samfällighet är en välskött samfällighet med högt engagemang och omfattar ca 47 hektar beläget i delvis naturskyddat landskap mellan Svinsjön och Mellanmarviken. Som medlem har man möjlighet att nyttja samfällighetens välskötta bad- och båtplatser med tillhörande bastu, separat kö för båtplats. Runt knuten anordnas det såväl traditionellt midsommar- som gemensamt valborgsfirande. För den fiskeintresserade så har samfälligheten fiskevatten i Svinsjön och en del av Marviken med möjlighet att köpa fiskekort för hela och närliggande sjöar. Dalgången vid Marvikarna och Krampan är ett omtyckt och välbesökt friluftsområde som lockar besökare året om med fantastiska vandrings-, kanot- och skridskoleder. 10 min bort hittar ni populära Skottvångs grufva med både restaurang, fredagspub och uppskattad underhållning.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område och här ges utrymme för en huvudbyggnad om max 110 kvadratmeter och 20 kvm för tillhörande uthus. Fastigheten har dricksvatten via samfällighet och sommarvatten maj-oktober.Svinsjön är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och sjönära läge. Beläget strax utanför Mariefred på ett bekvämt avstånd till Stockholm. Bussförbindelse till Gnesta där tåget tar dig till Stockholm central på 34 minuter.

Mer om mäklarna