Österlövsta, Lövstabruk

Källviken Källviksvägen 38

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Fritidshus

Välkommen till Paradiset-din sommardröm vid vacker tomt där du kan njuta, bada och skapa fina minnen

Välkommen till ett drömhus i fritidshusområdet Källviken, Lövsta bruk! Här finner du ett charmigt fritidshus som har allt det vackra om sig, blommor, grönska, skog, bad i sjö och natur. Du har även en vacker liten gäststuga med plats för säng, matplats om 4 personer, ett trinettkök för lättare matlagning. Båda husen tillsammans har generösa 110 kvm tillsammans, som ligger på en uppvuxen och skyddad tomt om 1470 kvm.
*Byggrätt upp till hela 220 kvm finns*

Huvud fastigheten har 71 kvm boyta med fönster och stora glas partier som förbinder insidan med den omgivande grönskan och närheten till skog, sjö och gröna ängar. Här finns ett rymligt allrum med en värme kamin som sprider mysig värme under kyliga kvällar. Huset har ett sovrum, mysigt vardagsrum med eldstad, ett charmigt kök och ett komplett badrum renoverat 2016 med golvvärme, toalett, dusch och tvättmaskin. För de varma sommardagarna finns en luftvärmepump i gäststugan som ger kyla, och för de kallare dagarna värme. Egen brunn finns, borrat 90 m djupt, med pump på 36 m. Finns en 3 kubiks septiktank. Med en enfas anslutning som drar huset mindre ström. Solceller har installerats på tak om båda husen hösten 2021. Båda fastigheterna målades invändigt och utvändigt 2017. Ny vattenpump 2021.

Gäststugan på 40 kvm är vinterbonad och utrustad med ett trinett kök för enklare matlagning, och en kamin installation är påbörjad i huset, men ej färdig ställd och installerad. Köpare slutför installation och mysiga kvällar kommer att avnjutas året om. Stugan har sommarvatten, vilket ger en extra känsla av natur och enkelhet. Den här lilla pärlan är solkysst och perfekt för att ta emot gäster eller som ett extra utrymme för familjen. Nytt golv i gäststugan 2021.

Fastigheten inkluderar också en samfällighet som täcker sommarvatten, vägunderhåll, badplats, brygga och skötsel av grönområden.
*På tomten finns som sagt möjligheten att bygga upp till 220 kvm enligt byggrätt*

Fritidshuset är perfekt beläget med gångavstånd till Finnsjö, som erbjuder fantastiska bad- och fiskemöjligheter sommartid, långfärdskridskor vintertid . Med skogen precis runt hörnet är detta verkligen en underbar plats för avkoppling, återhämtning och naturupplevelser. Båtplats finns tillgänglig för den som önskar. Detta är den perfekta platsen för svamp- och bärplockning. Du har Florarna naturreservat på nära avstånd där du kan njuta av fantastiska vandringsleder i en otrolig naturskön miljö.

I lugn och harmoni finner du detta fina fritidshus kallat paradiset endast 50 min från Uppsala och 55 min från Gävle, ca 1,5 timme från Stockholm - detta fritidshus är verkligen ett paradis på jorden.
*Möjligt med snabb inflytt redan i sommar (efter midsommar) 2023 vid rätt bud och vid en trygg affär*
*Inventarier/ möbler ingår i köpet vid önskan*

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna