Kummelön, Kristinehamn

Kummelövägen 16

Besiktigad Försäkrad
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 4 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

SJÖTOMT - KUMMELÖN

Välkommen till detta charmiga fritidshus med åretruntstandard, där du kan njuta av en bekväm och avkopplande livsstil i en vacker naturmiljö. Huset är omgivet av grönska och vatten; erbjuder ett välplanerat och välutrustat boende med moderna bekvämligheter.

Boningshuset har två rum och kök om 67 m², Här får man en välkomnande hall med öppen planlösning mot köket och sovrum samt vardagsrum med stora glas partier. Här finns också en härlig vedeldad kamin som ger en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. Huset har en stor altan och en underbar trädgård som inbjuder till avkoppling och gemenskap med familj och vänner samt en fin gäststuga.

Med åretruntstandard kan du njuta av detta hem året runt, oavsett om du vill ha en avkopplande semester eller en snörik vinter i naturen. Området erbjuder ett rikt utbud av utomhusaktiviteter och närhet till Kummelöns naturreservat som är välbesökt året om. Allt detta inom rimligt avstånd med pendlings vänliga vägar till Karlstad och Kristinehamn. Fantastisk möjlighet att skapa ert egna unika boende på den här varierande tomt med möjlighet till båt och till en vacker skärgårdsmiljö med bad och fiske. Med en kort båttur tar man sig till Kristinehamns Gattet Restaurang & Gästhamn och Picassos Veranda Café och Bistro

Kom och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

Boka visning

  • Anmälan krävs, Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kummelön, Kristinehamn

Kummelövägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.