Grenviken, Kristinehamn

Grenviken 7

  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 1 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hemtrevligt fritidsboende med året runt standard och utsikt över Bergsjön

Välkomna till Grenviken 7 som är ett hemtrevligt fritidsboende med tre rum och en boarea om 61 kvadratmeter. Här kan du bo året runt om du så önskar tack vare fritidshusets höga standard.

Genom entrédörren med det stora spröjsade glaspartiet möts ni av en rymlig garderob i en grön och härlig färg och ett charmigt trägolv som leder er vidare in till en öppen planlösning mellan kök, matsal, samt vardagsrum. Här är väggarna klädda i såväl ljusbeige pärlspont som tapeter. Köket är modernt med kombi tvätt/tumlare, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt integrerad kyl och frys. Innanför köket hittar ni ett av sovrummen och detta har en vacker blommig tapet och en mysig ljusbeige heltäckningsmatta i. I anslutning till köket har vi matsalsdelen med en mörkgrå kamin som sprider skön värme genom huset. Strax intill finner ni vardagsrumsdelen med utgång mot altanen och utsikten över Bergsjön. Huset har även ett större sovrum klätt i gröna bladillustrerade tapeter med plats för en dubbelsäng. I sovrummet finns plats för förvaring då ena väggen har inbyggda garderober likt dem i hallen. WC och duschrummet är helkaklat i vitt med ett rutigt golv och här finns det också handfat med kommod och spegelskåp.

Fritidshuset är beläget på en 1000 kvadratmeters stor tomt i ett lugnt och naturskönt område ca 1,3 mil utanför Kristinehamn. På andra sidan vägen finns det även badmöjligheter och närhet till busshållplats. Endast fem minuters promenad från huset ligger en fin strand med brygga.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs, Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Grenviken, Kristinehamn

Grenviken 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.