Kristinehamn

Hasselmarksvägen 7

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Fritidshus

SOMMARSTUGA MED EGEN BRYGGA OCH SANDSTRAND I VÄSTLÄGE

Varmt välkommen till Hasselmarksvägen 7 och denna mysiga sommarstuga med egen brygga i ett fantastiskt västerläge intill Vänerns strand. Här finner ni en väl omhändertagen stuga med nytt tak och fiber indraget! Huvudstugan om cirka 56 kvm består av en rymlig hall med separat förråd, ett arbetsvänligt kök, sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum och ett duschrum med separett och duschkabin. Här finns en inglasad altan i härligt västerläge med utsikt över vattnet samt ett intilliggande trädäck. På tomten finns dessutom en friggebod som möjliggör ytterligare sovplatser, en redskapsbod samt ett vedskjul/förråd nere vid strandkanten. Mysig och lummig tomt med gott om odlingsmöjligheter!
Stugan värms upp via direktverkande el, en luft/luftvärmepump samt en kamin. Sophämtning varannan vecka maj-september. Möjlighet att friköpa tomten finns. Arrendeavgiften ligger på 5000:-/år tom. 2028.

Stugan är belägen intill Vänern strandkant, cirka 35 minuter nedanför Kristinehamn och 20 minuter utanför Nybble. Här erbjuds närhet till naturen, naturreservat, bra fiskevatten och fina badplatser. Här bor ni i ett idylliskt läge med utsikt över Vänern. Ett hus som måste upplevas på plats!

(Observera att detta är ett arrende och därmed inte kan finansieras med bolån.)

Välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

Mer om mäklarna