Ättekulla, Helsingborg

Syrengången 40, Ättekulla Sommarstad

Såld
  • 1,5 rum
  • 30 kvm
  • Fritidshus

Kolonilott med oändliga möjligheter!

Välkommen till Ättekulla Sommarstad, där du nu har möjligheten att förvärva en kolonilott på 300 kvm med oändliga möjligheter till renovering och att skapa något unikt efter dina egna preferenser. Detta är det perfekta projektet att sätta igång med under sommaren och här är några skäl till varför du har kommit rätt.

Läget är oslagbart. Ättekulla Sommarstad är ett av stadens mest populära koloniområden och erbjuder närhet till fantastisk natur. Du kommer ha Ättekulla naturreservat som granne, vilket ger dig möjlighet att njuta av vacker och fridfull natur precis utanför din dörr. För de som älskar havet är det bara en kort och härlig cykeltur bort.

Det praktiska serviceutbudet i området är också en stor fördel. Du kommer ha bekvämt avstånd till matbutiker. Dessutom finns det goda kommunikationer med kollektivtrafik i närheten, vilket underlättar både för dig själv och för eventuella besökare.

Det här är verkligen ett renoveringsobjekt som ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Med en tomt på 300 kvm har du gott om utrymme att skapa något unikt och personligt. Du kan forma din kolonilott efter dina egna preferenser och behov, oavsett om du drömmer om en vacker trädgård, en uteplats att umgås på eller kanske till och med ett eget litet sommarhus.

Möjligheterna är oändliga och det är endast din fantasi som sätter gränserna. Du kan antingen välja att renovera och förnya det som redan finns på tomten, eller så kan du bygga något helt nytt från grunden. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du att ha en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis i Ättekulla Sommarstad.

Så om du har letat efter ett spännande och givande projekt att sätta igång med under sommaren, så har du verkligen kommit rätt. Ta chansen att förvärva denna kolonilott och låt din kreativitet flöda. Skapa din drömträdgård eller ditt perfekta sommarhus och njut av det fantastiska läget nära naturen och med bekvämligheter inom räckhåll. Ättekulla Sommarstad väntar på att bli ditt nya sommarhem.

För att kunna köpa en kolonilott krävs det att ni är folkbokförda i Helsingborgs stad!

Mer om mäklarna