Grythyttan, Grythyttan

Bovik 25

Såld
  • 3 rum
  • 45 + 15 kvm
  • Fritidshus

SOMMARIDYLL MED SJÖUTSIKT I VÄSTERLÄGE

Drömmer ni om en lättskött sommaridyll med sjöutsikt i västerläge? Då har ni kommit rätt! Här finner ni ett sommarhus i ett lummigt och insynsskyddat läge. Här har du även en egen badplats nere vid sjön som är avsett för fastigheten men ägs av samfälligheten.

Huvudbyggnaden inrymmer hall, vardagsrum, kök, två sovalkover samt såväl altan med sjöutsikt som ett rymligt inglasat uterum. Väggarna är genomgående klädda i vit träpanel och samtliga rum har karaktäristiks snedtak med synliga timmerbjälkar och massivt trägolv. Fiber finns indraget och bostaden värms upp via luftvärmepump som installerades 2020, samt med hjälp av den charmiga och gedigna braskaminen som återfinns i allrummet. På tomten finns dessutom en mindre stuga perfekt för övernattande gäster, ett utedass med förbränningstoalett, utedusch, växthus samt två förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Flertalet badmöjligheter finns i närheten och på andra sidan sjön Torrvarpen når ni via en kort biltur Grythyttan med gästgiveri, kiosk som tillverkar hemmagjord glass, lokal vinproducent samt en kommunal och välskött badplats.

Låt drömmen om ett sjönära lantställe bli verklighet, välkommen hem!

Mer om mäklarna