Borsökna, Eskilstuna

Hattranvägen 7

  • 2 rum
  • 25 kvm
  • Fritidshus
995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt fritidshus med byggklar tomt. Missa inte denna chans!

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva en tomt med stor potential i ett expansivt och attraktivt område. På denna lummiga tomt, omgiven av grönska, finns redan en charmig stuga som kan användas som fritidsboende eller som bas för att skapa ditt drömhem.

Stugan är funktionellt utrustad med ett mysigt kök, ett vardagsrum med eldstad för härliga höstkvällar, ett badrum med duschkabin och tvättmaskin, samt en sovdel med plats för fyra sängar. Intill stugan finns ett inglasat uterum, perfekt för att njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar. Dessutom finns en gäststuga för besökande vänner eller familjemedlemmar, samt både en garagedel och en carport för din bil. I gäststugan finns mulltoa.

Tomten är mycket plan, vilket gör den idealisk för att bygga och utveckla. Här finns stora möjligheter för den kreative att skapa ett personligt och unikt boende. Området är på frammarsch och erbjuder både bra bussförbindelser och närhet till grönområden, vilket skapar en balans mellan smidighet och naturnära livsstil.

Detta är en sällsynt chans att investera i en tomt med stora utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du är ute efter att bygga din drömbostad, skapa ett fritidshus för sommaren, eller helt enkelt söker en fastighet i ett växande område, är detta stället för dig. Missa inte chansen att göra denna plats till ditt framtida hem!

I området pågår spännande infrastruktursatsningar, där kommunalt vatten/avlopp, fiberanslutning och nya elanslutningar byggs ut - vilket kommer att höja bekvämligheten för dig som ägare. Tomten är byggklar och erbjuder en byggrätt på imponerande 150 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnad. Här finns alla förutsättningar för att förverkliga din drömvilla!

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Borsökna, Eskilstuna

Hattranvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.