Välkommen till Balsta koloniträdgårdsförening stuga nr 33!

Balsta, Eskilstuna

Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 33

Såld
  • 1 rum
  • 15 kvm
  • Fritidshus

Kolonistuga med centralt läge

Här går det att avnjuta sommaren i ett lugnt och tryggt område med närheten till Eskilstuna centrum. Cykla ut på helgen och påta i trädgårdslandet och njut av stillheten.

Välkommen till denna rymliga kolonistuga i Balsta koloniträdgårdsförening! Här går det att avnjuta sommaren i ett lugnt och tryggt område med närheten till Eskilstuna centrum. Cykla ut på helgen och påta i trädgårdslandet och njut av stillheten. På sommaren går det att sitta i solen på den stora altanen eller dra dig undan i det inglasade uterummet på kvällen. Kommunalt sommarvatten under säsong och i en förrådsdel finns kök med kyl/frys och bra förvaringsutrymmen och arbetsbänk. Mellan förrådsdelen och storstugan finns ytterligare en del med trinettkök och toautrymme. I storstugan finns gott om plats för soffgrupp samt sovplats. Bra förvaringsmöjligheter finns på vind alternativt möjlighet att inreda ett sovloft.

Gemensamt servicehus på området med toalett samt dusch tillgänglig för föreningens medlemmar. Från Balsta är det promenad- och cykelavstånd till centrum, livsmedelsbutiker och kommunikationer. Balsta Koloniträdgårdsförening tillåter medlemmar från alla kommuner!

Välkommen till din sommarkoloni!

Mer om mäklarna