Vikingstad, Vikingstad

Hildgatan 2C

Såld
  • 4 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Fyra rum i mycket fint skick med stor balkong i hemtrevliga Vikingstad!

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska bostad i populära Vikingstad. Bostaden är nästan som ny då den stod inflyttningsklar 2021. Bostaden disponeras på tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt stort badrum. Här erbjuds stora fönster i varje rum, gott om förvaring och balkong i västerläge.

Här kliver du in och välkomnas av en rymlig och ljus hall som erbjuder klinker på golv och förvaring bakom skjutdörrar. Från hallen når ni direkt badrummet som har bekvämligheter såsom tvätt- och torktumlare, vädringsfönster och badkar. Vidare erbjuder bostaden ett stort allrum som ligger öppet mot ett ljust och välutrustad kök. Här finns det gott om förvaring och rostfria vitvaror från Electrolux. I vardagsrummet och köket får ni plats för matbord för fyra till sex personer.

Bostaden erbjuder tre sovrum varav det stora sovrummet ger plats för dubbelsäng och annat möblemang samt en rymlig klädkammare bakom skjutdörrar. De andra två sovrummen ger plats för säng och skrivbord utan att det känns trångt. Varje sovrum har en egen garderob.

Varje bostad har tillgång till en parkering som går att hyra för endast 250kr/mån.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge med närhet till allt som behövs. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 5 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna