Vikingstad, Vikingstad

Mimergatan 7

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad 2:a i hjärtat av Vikingstad. Välkommen hem!

Med glädje får jag nu presentera denna elegant renoverade tvåa belägen på Mimergatan 7 i Vikingstad. Denna bostad har genomgått en omfattande renovering med varje detalj noggrant övervägd för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med känsla av rymd, i hallen finner ni gott om förvaring för ytterkläderna. Vidare in möts du av det stilrena och praktiska köket, med kvalitativa vitvaror och fina detaljer. Intill köket finner ni en matplats som erbjuder plats för matgrupp perfekt för sociala sammanställningar, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen.

Vardagsrummet är perfekt beläget vid matplatsen där de sociala ytorna sömlöst löper samman. Här finns plats för soffgrupp i en öppen planlösning. Sovrummet är en fristad för avkoppling och återhämtning, med en lugnande atmosfär och gott om plats för en stor säng och förvaring. Här finns smarta och moderna lösningar som är noggrant genomtänkta. Det rymliga sovrummet inkluderar en walk-in closet som är perfekt för att organisera dina kläder. I övriga delar av bostaden är fiskbensparketten genomgående, medan sovrummet är försedd med heltäckningsmatta för extra komfort. Målade väggar skapar en känsla av lugn och harmoni. Duschrummet är utrustat med allt du behöver och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Denna bostad på Mimergatan 7 är inte bara en plats att bo på utan ett hem att trivas i. Med sin genomtänkta design och högkvalitativa material erbjuder den en lyxig och bekväm livsstil i hjärtat av Vikingstad. Här bor du både praktiskt och lugnt med närhet till allt du behöver. Promenera till station på en minut som tar dig till Linköpings Resecentrum på endast sex minuter. Du bor granne med ICA och restauranger, men även fina promenadstråk för dig som gillar naturen.

BRF Begonian i Vikingstad är en trivsam föreningen med god ekonomi, sammanhållning och underhållsplaner. Föreningen sköter städning av trapphus och underhåll av trädgård gemensamt. Parkering är lättillgängligt då garageplats ingår i avgiften och skapar en smidighet i vardagen. Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vikingstad, Vikingstad

Mimergatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.