Vegastaden

Bergknallevägen 33

Såld
  • 3 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Bo i en egen liten villa i Vega

En unik minivilla till salu!

Projektet var mycket populärt och sålde slut rekordsnabbt! Nu har jag fått åter en välplanerad minivilla på 48 kvm med 3 rok som läggs Till Salu igen. Detta är ett unikt boende, du bor i ett eget hus med en p-plats i nära anslutning till huset, du har rätt att nyttja den närliggande marken och uteplatsen och läget i Vega är helt perfekt med villor och radhus/parhus som de närmsta grannarna. Trots den lugna och fina boendeområdet så är det bara ca 5 minuters promenadväg till Vega pendeltågstation. Byggnation körs igång inom kort - inflyttningsklart preliminärt juli 2023.

Ett idyllisk nytt bostadsområde i Vega, endast 20 minuter från centrala Stockholm som erbjuder det bästa av alla värdar för den aktiva livsnjutaren. Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm - där bor du nära en underbar natur och Stockholms inbjudande stadspuls.

Bostadsutvecklaren uttrycker sig - "Att vi har med våra hjärtan och den fleråriga branschexpertis som vi besitter skapat 15 nya unika hem". Projektet består av tre fantastiska familjeparhus där de sex lägenheterna har stora takterrasser, en radhuslänga med fyra radhuslägenheter, fyra minivillor och ett studiohus med gott om plats tack vare en yteffektiv planlösning. Vår ambition är att ge dig många års lycka i ditt nya hem. Vi önskar dig välkommen hem.

På bilderna och på bofaktabladen kan det visas inredningsdetaljer som ej överensstämmer med detta hus. Den riktiga fasadbilden på minivillan är på Hus nr 9 som redan är uppförd. Hus nr 8 som vi säljer nu kommer att se ut precis som detta hus.

Huset är snart klart för tillträde preliminärt juli 2023.

För mer information kring projektet gå in på projektets hemsida; www.vegaoasen.se
Besök gärna byggherrens hemsida; www.storsala.se

Pris: 2 695 000 kr
Månadsavgift: 2 978 kr inkl p-plats, hushållsavfall, förvaltning, kostnad föreningslån
Tillträde: preliminärt juli 2023

LÄGENHETSBESKRIVNING LGH NR 8

Entré plan

Hall
En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp sig in mot kök och vardagsrum och med dess öppna planlösning ger det en mycket fin rymd i rummet.

Kök
Ett mindre men välplanerat kök med öppenhet in mot vardagsrummet som ger ett luftigt intryck. Vita köksluckor, integrerad kyl&frys och diskmaskin, glaskeramikhäll, microvågsugn, spisfläkt, vit väggplatta över arbetsytor, ekmönstrad laminatbänkskiva. Utgång till en uteplats, trädäck ingår ej.

Vardagsrum/Allrum
Öppenhet mot köket med plats för både mindre soffa och matbord. Stora fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp.

Badrum
Klinkergolv och helkaklade väggar i ljusgrå nyans. Duschhörna med glasvägg, tvättställsskåp, spegel, wc. Kombinerad tvätt/torkmaskin

Nedre plan

Nedre hall
Vid trappan upp mot övre plan finns det förvaringsmöjlighet.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Utgång till en uteplats, trädäck ingår ej. Fönster i norr.

Sovrum 2
Ett mindre rum med plats för en enkelsäng. Fönster i norr.

Mer om mäklarna